Slide background

Visita el museu!

Slide background

Programa educatiu del Museu de Lleida 2020 - 2021

Slide background

Slide background


El Museu Hospitalari

El Servei Educatiu del Museu de Lleida desenvolupa un projecte educatiu amb la voluntat d’atendre a infants amb necessitats educatives especials. L’objectiu d’aquesta proposta és el de fer accessible l’experiència educativa que és desenvolupa al Museu, a tots aquells nens i nenes que per malaltia es troben ingressats en un centre hospitalari.

Per aquest motiu volem contribuir al dret contemplat per la Carta Europea dels Nens Hospitalitzats resolta pel Parlament Europeu l’any 1984 que vetlla pel manteniment de la seva formació escolar durant la seva permanència a l’hospital, i a beneficiar-se dels ensenyaments dels mestres i del material didàctic que les autoritats escolars posin a la seva disposició.

El Museu Hospitalari porta a terme tallers educatius adaptats a les necessitats educatives de les aules hospitalàries i compta amb la supervisió dels responsables de les mateixes. Són activitats que realitzen, segons els casos, amb la participació dels pares o dels professionals del centre hospitalari.

museuhospitalari