Slide background

Visita el museu!

Slide background

Programa educatiu del Museu de Lleida 2023 - 2024

Slide background

Slide background

museudelleida10

Lloguer d’espais

Lloguer d’espais:

El Museu de Lleida mostra la seva voluntat d’obrir-se a la societat i posa a la seva disposició l’ús d’alguns dels seus espais per tal que, qui ho sol·liciti, pugui llogar-los per celebrar diferents actes o esdeveniments. Les condicions d’ús són les que estableix el mateix Museu, que es compromet a estudiar cada sol·licitud en particular, amb la voluntat d’atendre tot tipus de situacions i sensibilitats.

Descarregar dossier amb informació ampliada i més espais

Tarifes del lloguer dels espais del Museu de Lleida (IVA no inclòs). Aquestes tarifes no inclouen les despeses de neteja, llum, climatització i seguretat, que es calculen de manera individual en cada cas.

  • Sala d’exposicions temporals: 1.500 €
  • Sala de conferències: 400 €
  • Església romànica de Sant Martí: 800 €
  • Sala audiovisual: 300€
  • Plaça: 300€

Característiques de la sala d’exposicions temporals:

temporals

La sala d’exposicions temporals és un espai diàfan de 436 m², situat al davant de l’edifici principal del Museu, amb accés independent però comunicat també per l’interior. La sala està adaptada a persones amb mobilitat reduïda, equipada amb projector, pantalla i megafonia, i perfectament climatitzada. Té capacitat per a unes tres-centes persones assegudes. La sala pot suportar un pes d’entre 1.000 i 500 kg/m², depenent de la zona. Disposa de moll de càrrega.

Característiques de la sala de conferències Mossèn Jesús Tarragona:

conferencies

La sala de conferències es troba annexa a la sala d’exposicions temporals, té capacitat per a unes vuitanta-cent persones assegudes, i està equipada amb projector, pantalla i megafonia, a més d’estar adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

Característiques de l’església romànica de Sant Martí:

santmarti

L’església romànica de Sant Martí és un espai propietat del bisbat i gestionat pel Museu de Lleida. L’església, situada al carrer Jaume I El Conqueridor, té 297 m², repartits entre un espai de recepció i l’església pròpiament dita. L’espai està adaptat a persones amb mobilitat reduïda i té capacitat per a 150-200 persones assegudes.

Condicions d’ús dels espais del Museu de Lleida:

Per tal de reservar un espai, cal omplir el full de la sol·licitud, que implica l’acceptació de les normes del Museu. En el termini d’una setmana es comunicarà la disponibilitat de l’espai. Un cop confirmada la reserva, se signarà un contracte facilitat pel mateix Museu.

En el cas que per la celebració d’un acte sigui necessària la instal·lació de qualsevol element o la modificació de l’estat de la sala, s’ha de presentar un breu projecte, suficientment detallat, per tal que el Museu pugui fer-ne la valoració abans d’acceptar la sol·licitud. Aquest projecte s’ha de presentar amb trenta dies d’antelació a la celebració de l’acte.

El client ha d’obtenir, en cas que siguin necessaris, tots els permisos externs al local.

Qualsevol element decoratiu, així com tot el procés de muntatge i desmuntatge de l’esdeveniment, ha de ser assumit per l’empresa o institució que llogui la sala, i ha de respectar les normes establertes pel Museu, sense que en cap cas, el procés pugui danyar l’edifici. La sala s’ha de retornar en el mateix estat en què es troba.

Si és necessari pintar o foradar alguna paret, s’ha de demanar permís prèviament i, un cop finalitzat l’esdeveniment, repintar la sala amb el seu color original o tapar els forats, deixant la sala en el seu estat original.

No està permès fumar a l’interior de l’espai.

El personal contractat per l’empresa o institució que llogui la sala ha de seguir, en tot moment, les indicacions del personal del Museu.

Per a més informació, podeu contactar amb el Museu al telèfon 973 283 075, o bé a l’adreça electrònica museu@museudelleida.cat.