Slide background

Visita el museu!

Slide background

Programa educatiu del Museu de Lleida 2023 - 2024

Slide background

Slide background

agenda_desembreigenerweb

Agenda d’activitats desembre-gener

Ja està disponible l’agenda d’activitats dels mesos de desembre i gener; el primer acte tindrà lloc el proper dijous 3 de desembre, organitzat conjuntament amb la Biblioteca Pública de Lleida. Els lectors de la Biblioteca es trobaran amb l’escriptor Francesc Pané per comentar el seu llibre “Cristall de roca”, en una sessió conduïda per Montse Sanjuan, coordinadora del grup de lectura de novel·la negra. Després de la sessió hi haurà una breu visita als escacs d’Àger.

El diumenge 13 de desembre, el Museu de Lleida organitza l’activitat Rock solidari, en benefici de La Marató de TV3, que consistirà en la venda pública de les fotografies de Francesc Fàbregas exposades a la mostra Apòstols del rock.

Dijous 17 de desembre, el conservador del museu Alberto Velasco, impartirà la conferència “Una obra recuperada: l’arqueta-reliquiari de la Santa Sandàlia de Bellpuig de les Avellanes“, en què parlarà de l’arqueta amatòria presentada el passat mes de novembre al museu.

Els nens i les nenes d’entre 5 i 12 anys poden assistir al taller nadalenc “Temps de Nadal, temps del Romànic”, en el qual aprendran a utilitzar una de les tècniques pictòriques d’aquella època, la pintura sobre taula.

Fins al 10 de gener de 2016 encara es poden visitar les exposicions temporals Temps del Romànic. Art, vida i consciència i Apòstols del rockI recordeu que el Museu de Lleida romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener.

Descarregar l’agenda en pdf

agenda_desembreigener